MURADİYE CUMHURİYET ANAOKULU
MURADİYE MAH. TURAN SK. MURADIYE CUMHURIYET ORTAOKUL ILKOKUL VE ANASINIF BLOK NO 1 YUNUSEMRE / MANİSA

VİZYON

Çocukların gelişimlerine, ilgi ve ihtiyaçlarına uygun olarak yaparak ve yaşayarak öğrenmelerine fırsat sağlayan eğitim ortamı oluşturarak yaratıcı ve estetik duygulara sahip, kendini ifade edebilen, çevreye duyarlı, araştıran özgüveni yüksek bireyler yetiştirmek.

MİSYON

kurumumuzun misyonu, okul öncesi eğitimin temel ilkelerine uygun olarak çocukların, beden, zihin, ve duygu gelişimini sağlamak, onları ilkokula hazırlamak, Türkçeyi doğru ve güzel konuşmalarını sağlamak, bireysel farklılıklarını göz önünde bulundurarak onların yaratıcı ve estetik duygularını geliştirmek, sevgi, saygı, sorumluluk, hoşgörü, yardımlaşma gibi sosyal davranışları kazandırmak, kendini tanıyan, sorunlara çok yönlü bakabilen, araştırarak, sorgulayarak, üreterek, yaparak ve yaşayarak öğrenen, milli ve manevi değerlerine bağlı çocuklar yetiştirmek.

Öğretim Şekli :İkili öğretim

İkili öğretim

sabah 08:00/12:30 öğlen 13:30/18:00

Okulumuz Şehir Merkezine 12 Km. mesafededir.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Okulumuzun bulunduğu mahalle olan Muradiye, Manisa Menemen karayolunun 10´uncu kilometresinde yer almaktadır.

etwinning. Dilimizin zenginlikler. Geleneksel çocuk oyunları.